Sunday, 23 October 2011

Dup..dup..jantungku ! hahaha :D

Assalamualaikum ! *_*
Wahaha..title entry gempak abs..mmg gempak pun! wohoo.. **tapi mcm la dpt result gempak kan..wallahualam..
Erm,,actually mood aku skrg ni mood "kerisauan yg thp infinity"..kerisauan sbb ape?? ape lg kan kalo bkn sbb RESULT FINAL EXAM UiTM as a PART 3 STUDENT DIPLOMA IN BUSINESS STUDIES (TRANSPORT) sesi MAY 2011-OCT 2011..ok,,fullstop ! mmuehehe :)
kalo korg nak tau aku ni rajin skodeng kalender akademik..hehe..almaklumlah kan..dulu mse sekolah dok cbok skodeng kalender kude..korang tau ke pe mnde kalnder kude? alahh,,yg ad thn ghimau,,monyet n sgale binatang la kan..hehe.. **aku xtau la korg pgl kalender tu kalender ape..stahu aku, mak aku pggl kalender kude..
ok..korg tau pe motif aku skodeng kalender akademik tu? mcm biase laa..aku suke tgk tarikh bile mid-term break,,bile nk puase,,bile nk raye,,bile stat study week..haa,,ni mmg paling penting la kan sbb nk get ready mcm2..get ready pe lg kalo bkn kne study..mnde len yg pnting x len x bkn tarikh final exam..sume brdebar2 time ni.. **sbb blm tau ilmu d dade da ckop ke blum.. 
ok,,da abs part final exam,,cbok dok cri tarikh sem break pulakkk..tgk pny tgk rpnye xd la lme sgt.. 6 mgu je..10/10-20/11..tp as a student brsyukur la dpt cuti 6 mgu sbb leh relax kan pale yg da overload,,rehat yg x ckop gare2 assignment..time cuti ni la nk "topap" mcm2.. **topap tdo la..bkn topap fon..hehe.. tp adat la kan..nme pun student..mmg xkn ckop tdo punye.. mate lebam mcm PANDA ! wahaha :p
pe laa yg aku bebel ni..STOP ! aku sbnrnye nk ckp aku skodeng skli TARIKH RESULT..dan ia menunjukkan 4 NOVEMBER 2011 sbg tarikh keramat.. **mase tu da mcm2 ad dlm fikiran ni.. lulus ke x?? agknye ad kne repeat ke x,,pointer nek ke trn..wah ! mmg Allah je yg tau fikiran aku..:'(
bknnye ape..mase part 1 result aku terok..tp xd la bebeno..kalo trk bebeno mmg da lme aku kne "sepak" dari  uitm tu..tp syukurlah Allah masih bg aku peluang..
alhamdulillah result part 2 bek..pointer nek mendadak.,.tp xd la smpi dpt DL..nme aku mmg xd kt Dean List pun..sdih ooohh..xpe la..blum ad rezeki,.aku kne usahe lbh.. "WHAT U GIVE, U'LL GET BACK..AKU PERCAYE JANJI ALLAH !"
dan tibe tibe mlm td tgh2 syok online FB,,ttbe aku trnmpk status kt page GENG UiTM 2010..status itu mengatekan .........
hamek kauuuu! it seems like result mmg da x lme nk kua..dan dlm komen status ni mengatekan mgkin akn kluar after deepavali...haa,,mmg x lme lg..eh,,mmg x lame lah ! x smpi smggu pun ! :'(
kwn aku ckp kwn die ad yg dh tgk..tu pn kne login gne staff id **so,,sape2 yg mk die ke,,akk die ke or ank brnk ad kje kt UiTM,,mmg da leh tgk login gne staff id..
ermm,,mnde ni mmg xleh wt aku tdo..kol 2 lbh bru aku leh tdo..da x leh tdo aku berzikir byk2..mnx Allah tenangkan hati ni..alhamdulillah :')
so,,just wait n see la cmne result tu nt.. **debaran ttp trase..
xpe laa..aku da BERUSAHA, BERDOA dan BERTAWAKAL..
insyaAllah kalo ad rezeki ad lah..
ok,,tu je utk entry kali ni..
#p/s : sori kalo entry ini membosankan

2 comments:

Alya Hassan said...

nice :))
kita pon takot result jgk :((

faz_faleena said...

thanks oohh..hehe
28/10..sgt nervous !