Friday, 18 November 2011

| Pulang ke Sangkar UiTm |



19/11/2011 (Sabtu) ~ tarikh keramat utk pulang ke sangkar UiTM Segamat..hehe,,(sudah sem ke 4 aku dkt sini)


for sure aku rase ramai yg x blk lg ari sabtu..ari ahad pun blum tntu sbb ramai yg plan nk blk ari slase..
yela kan,, bru shari stat kls ari isnin,, selase da cuti.. tp utk Johor je laa.. :)
aku x blh kot wat mcm dorg..sbb2 nye :

~aku mmg bersemangat nak blk utk memulakan azam baru..
~aku nk cop katil bawah ! :D
~aku nk rehat shari mse Ahad tu stlh sharian penat mngemas brg mse ari Sabtu
~aku x nk skip kls ari Isnin tu kalo aku blk ari Selase.. (aku x ske skip kls tnpe sbb)


erm,,esok maybe bertolak plg lewat dlm pukul 8 sbb kalo blh aku nk smpai sane cpt cket..
aku nak tgk aku dpt bilek mne..sbb skrg ni xd lg kt ehep system..so dah sah2 sok kne tgk kt DSP (Dewan Sri Peria) kan... hopefully dpt bilek lame - 001 B kolej Intan..


Sem 4 yg bakal tibe Isnin ni aku hnye perlu amek 5 subjek sbb aku x kne repeat paper..so x perlu carry ape2 paper..

BMD 101 :Mandarin Language 
FIN 242 : Fundamental of Finance
LAW 299 : Business Law
MGT 300 : Information Technology in Business
TPT 270 : Introduction to Transport Economics

aku mengharapkan sem dpn aku dpt mengenggam Dean List.. itu lah azam aku..! insyaAllah..~~


p/s : jgn lewat2kan solat dan tidak meninggalkan solat (psnn utk diri dan sume) =)


semoge Allah permudahkan segale urusan di dunie dan d akhirat dan terplihare d bwh lindunganNya..


salam sayang..~~

2 comments:

Anonymous said...

smangat siot ngn azam baru..
go cik faz!!!

Ain Dzaya said...

hai dak uitm johor..selamat berkenalan !!